DigiKo er et kommunikasjons- og PR-byrå med fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring. 

Vi hjelper deg med å nå dine mål gjennom målrettet, effektiv og engasjerende kommunikasjon. Vi leverer alt du trenger for å fortelle din historie, enten som tekst, foto eller video, og vi hjelper deg å formidle ditt budskap til verden via pressemeldinger, omdømmebygging, pressemateriell, innholdsmarkedsføring (content marketing), sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Vi er din oppdaterte partner i en digital verden hvor utvikling skjer fortere enn noen gang.


Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

Liv Maren Mæhre Vold

Fotograf og journalist

Liv Maren elsker historiefortelling. Å bevare øyeblikk og hendelser er noe hun brenner for. Hun er firmaets kreative kulehode og rettetast, og er vant med korte frister fra avisbransjen, hvor deadline bestandig er i går.

Tlf.: +47 48214617
E-post: livmaren@digiko.no

Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

Trine Haanæs

Markedsfører og kommunikasjonsrådgiver

Trine er lidenskapelig opptatt av digital utvikling, kultur og markedsføring, og har erfaring fra reiselivsbransjen, hotell, restaurant, detaljhandel, e-sport og event. Hun hjelper til med konseptutvikling, omdømmebygging, sosiale strategier og trendanalyser.

Tlf: +47 92088797
E-post: trine@digiko.no

Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

Iver Waldahl Lillegjære

Markedsfører og medieviter

Iver er vår sjarmerende humørspreder som drives av resultater og utvikling. Han har master i kommunikasjon og medievitenskap fra NTNU, har jobbet som lærer i flere år innenfor disse fagene, og har bred erfaring med digital markedsføring, prosjektledelse og strategisk planlegging.

Tlf.: +47 40881770
iver@digiko.no


Tradisjonell markedsføring og reklame handler om å fortelle verden at du er en rockestjerne. Med innholdsmarkedsføring så viser du verden at du faktisk er en.
— Robert Rose