DigiKo er et kommunikasjons- og PR-byrå med fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring. 

Vår visjon er å hjelpe deg med å nå dine mål gjennom målrettet, effektiv og engasjerende kommunikasjon. Vi leverer alt du trenger for å fortelle din historie, enten som tekst, foto eller video, og vi hjelper deg å formidle ditt budskap til verden via pressemeldinger, omdømmebygging, pressemateriell, innholdsmarkedsføring (content marketing), sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Vi er din oppdaterte partner i en digital verden hvor utvikling skjer fortere enn noen gang.


LM 1x1.png

Liv Maren Mæhre Vold

Fotograf og journalist

Liv Maren elsker historiefortelling. Å bevare øyeblikk og hendelser er noe hun brenner for. Hun er firmaets kreative kulehode og rettetast, og er vant med korte frister fra avisbransjen, hvor deadline bestandig er i går.

Tlf.: +47 48214617
E-post: livmaren@digiko.no

28700911_10155053082916432_5269539989547651331_o.jpg

Trine Haanæs

Digitalkonsulent

Trine er lidenskapelig opptatt av digital utvikling, kultur og markedsføring, og har tilegnet seg erfaring fra en rekke bransjer allerede. Hun hjelper til med konseptutvikling, omdømmebygging og sosiale strategier.

Tlf: +47 93207598
E-post: trine@digiko.no

Digiko_portrett_0042_kvad.jpg

Liv-Runi Antonsen

Fotograf og PR-rådgiver

Liv-Runi spesialiserer seg på å fange de gode øyeblikkene. Hun legger stødige strategier for kommunikasjonsarbeid og er god på å se detaljer som gjør bedrifter unike. Som firmaets bryllupsfotograf, sikrer hun minner for livet.

Tlf.: +47 95940435
livruni@digiko.no


Tradisjonell markedsføring og reklame handler om å fortelle verden at du er en rockestjerne. Med innholdsmarkedsføring så viser du verden at du faktisk er en.
— Robert Rose

Sosialt entreprenørskap

Vi har sosialt entreprenørskap som kjerneverdi fordi vi mener at mennesker skal få muligheten til å jobbe selv om de ikke passer inn i en fastsatt mal. Vi tror på å legge tilrette for at folk med ulike funksjonsnedsettelser skal kunne jobbe når de er best, selv om det ikke er åtte timer hver dag. Det gir økt arbeidsglede og bedre sluttresultat.


Bakgrunn

Firmaet ble startet i 2016 av Liv Maren Mæhre Vold og Liv-Runi Antonsen med ambisjoner om å utnytte felles kompetanse innen foto- og PR-tjenester. Høsten 2016 ble Trine Haanæs ansatt, og med utfyllende kunnskap og evner innen digital kommunikasjon har vi gleden av å jobbe med det vi brenner for; å fortelle dine historier.