Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger om deg. DigiKo AS er ansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

Denne erklæringen oppdateres fortløpende og uten videre varsel om endringer.


Untitled design.png

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende e-post til post(a)digiko.no.

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg. Du kan også supplere, korrigere eller oppdatere våre opplysninger om deg, som for eksempel e-postadresse som er gitt oss via skjemaene våre. I enkelte tilfeller kan du også kreve at vi sletter våre personopplysninger om deg. Les mer om det på Datatilsynets nettsider.
Du har også anledning til å klage på måten vi bruker personopplysningene på. Dette gjør du via samme e-postadresse som listet over.

Untitled design (1).png

Formål

Vi bruker integrerte analyseprogrammer i Squarespace (nettsideleverandøren), og innhenter informasjon fra måten du bruker nettsiden vår på for å bedre forstå hvordan du bruker den og hvordan vi kan tilpasse innholdet vårt bedre. I tilfeller hvor vi innhenter e-postadresse og andre opplysninger, gir du oss (DigiKo AS) muligheten til å kontakte deg for de formål du samtykker i, ved for eksempel nyhetsbrev eller “kontakt oss”-skjema. Disse opplysningene deles ikke med tredjepart, men informasjon om måten du bruker nettsiden blir loggført i Squarespace sitt analyseprogram.

Untitled design (2).png

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) brukes på denne nettsiden dersom du i nettleseren har akseptert dette.

Cookies er tekstfiler som inneholder små mengder data som lagres på enheten du bruker. De gjør det mulig for nettsider å for eksempel huske handlinger eller preferanser over tid. De fleste nettlesere aksepterer cookies automatisk, og du kan håndtere cookies gjennom å endre dine nettleserinnstillinger. Slike endringer kan påvirke tilgjengelige funksjoner.

For å lese mer om cookies og hvordan du kan endre dine nettleserinnstillinger, se for eksempel NettVett sine sider.


DigiKo.no lenker til nettsider som er eid og driftet av andre virksomheter. Vi har ikke innsyn i, og behandler ikke, personopplysninger som legges inn på disse nettstedene, med mindre annet er spesifisert i denne erklæringen. DigiKo AS har heller ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på andre nettsider.