DigiKo er et kommunikasjons- og PR-byrå med fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring. 

Vi hjelper deg med å nå dine mål gjennom målrettet, effektiv og engasjerende kommunikasjon. Vi leverer alt du trenger for å fortelle din historie, enten som tekst, foto eller video, og vi hjelper deg å formidle ditt budskap til verden via pressemeldinger, omdømmebygging, pressemateriell, innholdsmarkedsføring (content marketing), sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Vi er din oppdaterte partner i en digital verden hvor utvikling skjer fortere enn noen gang.

 
Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

TRINE HAANÆS

Markedsfører og kommunikasjonsrådgiver

Trine er lidenskapelig opptatt av digital utvikling, kultur og markedsføring, og har erfaring fra reiselivsbransjen, hotell, restaurant, detaljhandel, e-sport og event. Hun hjelper til med konseptutvikling, omdømmebygging, sosiale strategier og trendanalyser.

Tlf: +47 92088797
E-post: trine@digiko.no

Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

Liv Maren Mæhre Vold

Fotograf og journalist

Liv Maren elsker historiefortelling. Å bevare øyeblikk og hendelser er noe hun brenner for. Hun er firmaets kreative kulehode og rettetast, og er vant med korte frister fra avisbransjen, hvor deadline bestandig er i går.

Tlf.: +47 48214617
E-post: livmaren@digiko.no

 
 

Vi har sosialt entreprenørskap som kjerneverdi fordi vi mener at mennesker skal få muligheten til å jobbe selv om de ikke passer inn i en fastsatt mal. Vi tror på å legge tilrette for at folk med ulike funksjonsnedsettelser skal kunne jobbe når de er best, selv om det ikke er åtte timer hver dag, eller mellom 08:00 og 16:00.

Det gir økt arbeidsglede og bedre resultat.

Sosialt entreprenørskap | DigiKo
Sosialt entreprenørskap handler om å utvikle og ta i bruk nye løsninger på sosiale og samfunnsmessige problemer. Det handler om å utvikle nye nettverk på tvers av fagfelt og virksomhetsmodeller og om å samarbeide på nye måter. Sosiale entreprenører kan gjennom erfaringsbasert kunnskap, praktiske erfaringer og egne nettverk ha fortrinn framfor tradisjonelle offentlige løsninger.
— regjeringen.no

Alt i ett byrå, tuftet på sosialt entreprenørskap

Vi leverer alt innen tradisjonell og digital markedsføring, og det som gjør oss helt unike, er kombinasjonen av spisskompetansen vi har i firmaet; journalistikk, søkemotoroptimalisering (SEO), videoproduksjon (TV, Facebook, Instagram, Snapchat og nettsider), fotografering, systemutvikling (vi utvikler eget programvare for nettsideløsninger, landingssider, apper, quiz, julekalendre mm), markedsføring, trendanalyser, influencer marketing, innholdsmarkedsføring (content marketing), pedagogikk, omdømmebygging og PR- og kommunikasjonsrådgiving.

Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

Historikk

 

Firmaet ble startet på Lillehammer i 2016 av Liv Maren Mæhre Vold og Liv-Runi Antonsen med ambisjoner om å utnytte felles kompetanse innen tekst-, foto- og PR-tjenester.

Høsten 2016 ble Trine Haanæs ansatt, og med utfyllende kunnskap innen digital kommunikasjon og utvikling, har vi gleden av å jobbe med det vi brenner for; å fortelle dine historier. I samme periode ble Liv Maren sendt på oppdrag på vegne av en kunde av oss for å skrive en sak om dugnadsfiber i Tylldalen i Nord-Østerdalen. Det første hun sa da hun satte sine ben utenfor bilen etter hun parkerte var “Her skal jeg bo.”, og slik ble det. Det høres kanskje ut som et eventyr, og det er det på mange måter også - men det er helt sant.


Liv Marens utsikt fra stuevinduet en vakker vintermorgen i 2019.

Liv Marens utsikt fra stuevinduet en vakker vintermorgen i 2019.

Liv-Runi Antonsen (t.v) og Liv Maren Mæhre Vold (t.h) fikk pang-start i Lillehammer: storkontrakt med Avinor.  Les om prosjektet her.

Liv-Runi Antonsen (t.v) og Liv Maren Mæhre Vold (t.h) fikk pang-start i Lillehammer: storkontrakt med Avinor. Les om prosjektet her.

Om lag ett år senere så hun på hus i området, og forelsket seg pladask i bygda. Liv-Runi flyttet med sin familie til Jeløy i Moss for jobbtilbud for hennes samboer, og for å komme nærmere familie, og det ble derfor naturlig med en endring i hele firmaet. Liv-Runi har i 2019 startet for seg selv i Moss, og Trine gikk inn som deleier i firmaet fra høsten 2018. Trine har fra januar 2019 flyttet til Fjellregionen, og hovedkontoret til DigiKo ble derfor flyttet fra Lillehammer til naturskjønne Tynset.

Fra mars 2019 utvidet vi firmaet ytterligere, og har ansatt en systemutvikler som har hovedansvaret for alle våre IT-tjenester og som leder utviklingsprosjektet vårt. Høsten 2019 har vi fått med oss Linda, en blid og kreativ grafiker, som har utdannelse innen modellering og animasjon.

Vår jobb er å fortelle dine historier - og vår egen har også bare såvidt startet!