10 Insta-kontoer verd å sjekke ut

Instagram er et av verdens største sosiale medier, og daglig lastes det opp rundt 100 millioner bilder. Hver dag deles det ut over 4 millioner likes! Vi har plukket ut våre favorittkontoer - ta en titt, og kommenter gjerne med dine egne favoritter!

Vikings.tied.to.things er statist på Vikings-serien, og binder andre statister og skuespiller fast i ting. Verken mer eller mindre.

Tekstmeldingr er anonyme screenshots av tekstmeldinger folk sender til hverandre. Noe du kjenner deg igjen i?

Badesken, også kjent som Ken Andre Ottesen, jobber på desken i VG, og samler overskrifter og annet snacks fra landets lokalaviser - av kjærlighet, ikke forakt. De beste har nylig kommet ut i bokform!

Geeohsnap er norsk illustratør og Europas største Snapchat-artist.

Sveinung Mosnes går. Mye. På kryss og tvers. Han har gått Norge på langs, Finland på tvers, og legger ut turbilder som får enhver til å ville ta på seg fjellskoa og pakke teltet.

TomBobNYC tar dagligdagse, ofte ikke så pene gjenstander, og gjør dem til kunstverker i form av gatekunst.

Tinder_i_gamledager samler perlene fra kontaktannonsenes glansalder - dagsavisene, Romantikk-bladene og andre steder folk søkte kontakt. Synes du Tinder er vanskelig? Vær glad du slipper å sende det inn til en avis.

Mittnorge er en samleside for lekre bilder av landet vårt. Gjør deg stolt over å være norsk!

Theflippistflipbook lager gammeldagse flip-books av det meste!

Thingsihavedrawn lager illustrasjoner av blant annet barnas tegninger, og alle de rare monstrene som kan finnes i en femårings hode.