Kjøkkenprat, nyttige tips, triks og inspirasjon.
Her får du litt av alt!

10 INSTA-KONTOER VERD Å SJEKKE UT

Instagram er et av verdens største sosiale medier, og daglig lastes det opp rundt 100 millioner bilder. Hver dag deles det ut over 4 millioner likes! Vi har plukket ut våre favorittkontoer - ta en titt, og kommenter gjerne med dine egne favoritter!

VERDENS STØRSTE MARKEDSPLATTFORMER

Hvis jeg forteller deg at Facebook-brukere er mest aktive på fredager, eller at reisende i 2014 besøkte i snitt 38 ulike nettsider før de bestilte en reise, vil du fortsatt anse deg som en SoMe-guru? 

FOTOFORBUD - HVORFOR ER DET PROBLEMATISK?

Store artister så vel som privatpersoner forsøker med ujevne mellomrom å begrense fotografers tilgang til å gjøre jobben sin - nettopp å ta bilder. Men hvorfor er det problematisk?

Hvordan ta timelapse-video

Timelapse-video er ganske spektakulært og vekker oppsikt, men det er egentlig ganske enkelt å lage når man først klarer å sette seg inn i intervallene.

SEX, DRAP OG ROCK’N’ROLL

Det er ikke ”jeg elsker deg” det handler om, de tre vanskelige ordene, men de fleste skrivendes mareritt – overskriften. Du har kort tid på å fenge leseren, du må hekte dem så fort som mulig. Er du heldig og har skrevet en jevnt over god tekst, får du leseren med til siste setning.

KONKURRANSER PÅ FACEBOOK - HVA ER LOV, OG IKKE?

Visste du at du ikke kan gjøre hva du vil med en konkurranse på Facebook?  Å bruke konkurranser for å øke synligheten på Facebook er ikke bare blitt mer og mer vanlig, men med dagens algoritmer belønnes man veldig for riktig bruk av konkurranser.