Smart kommunikasjon, markedsføring og synlighet

12640412_1245365705479148_8547883883359860934_o.jpg

Vi leverer alt du trenger for å fortelle din historie, enten som tekst, foto eller video, og vi hjelper deg å formidle ditt budskap til verden via pressemeldinger, omdømmebygging, artikler, innholdsmarkedsføring (content marketing), sosiale medier og e-postmarkedsføring.

DigiKo er et kommunikasjons- og PR-byrå med fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring. Vår visjon er å hjelpe deg med å nå mål gjennom målrettet, effektiv og engasjerende kommunikasjon. 

 


din oppdaterte partner

Digital utvikling skjer raskere enn noen gang. Vi ser at det er viktig for våre kunder og partnere å fokusere på det de er gode på, - enten det er biler, regnskap, hotelldrift eller renovasjon.
Vi kan hjelpe til med "alt det andre" man ikke har overskudd, kompetanse eller ressurser til.Dette er rett og slett et firma som LEVERER – både det du har bestilt, og det du ikke visste at du kunne bestille! Foto- og filmmateriale, redigering, og presentasjon er alltid over mine forventninger!
— Anne Grethe Horten, Direktør Fefor Høifjellshotell
20180120_090433.jpg

welovethe90s-3605.jpg
Liv Maren og Liv-Runi fra DigiKo har tatt bilder på Nordic Beats sine arrangement i flere år, bl.a. under We Love The 90s og 80s på Telenor Arena. De er serviceinnstilte, tilpasser seg kundens behov, og leverer alltid et godt resultat.
— Chris Collings, managing director Nordic Beats

Det er stress å arrangere bryllup, så det var veldig behagelig at vi ikke trengte å tenke noe særlig på fotograferingen. Hun skapte god trygghet, hadde gode ideer selv og var med på alle våre ideer.
— Holger Ludvigsen
Nettsidebilder.png

Våre nyeste blogginnlegg: