Smart kommunikasjon, markedsføring og synlighet

16700445_1590594357622946_6575841059661854675_o.jpg

Vi leverer alt du trenger for å fortelle din historie, enten som tekst, foto eller video, og vi hjelper deg å formidle ditt budskap til verden via pressemeldinger, omdømmebygging, artikler, innholdsmarkedsføring (content marketing), sosiale medier og e-postmarkedsføring.

DigiKo er et kommunikasjons- og PR-byrå med fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring. Vår visjon er å hjelpe deg med å nå mål gjennom målrettet, effektiv og engasjerende kommunikasjon. 

 


din oppdaterte partner

Digital utvikling skjer raskere enn noen gang. Vi ser at det er viktig for våre kunder og partnere å fokusere på det de er gode på, - enten det er biler, regnskap, hotelldrift eller renovasjon.
Våre kunder velger oss for å frigi egen tid. Vi kan hjelpe til med "alt det andre" man ikke har tid, kompetanse eller ressurser til.Dette er rett og slett et firma som LEVERER – både det du har bestilt, og det du ikke visste at du kunne bestille! Foto- og filmmateriale, redigering, og presentasjon er alltid over mine forventninger!
— Anne Grethe Horten, Direktør Fefor Høifjellshotell
20180120_090433.jpg

welovethe90s-3605.jpg
Liv Maren og Liv-Runi fra DigiKo har tatt bilder på Nordic Beats sine arrangement i flere år, bl.a. under We Love The 90s og 80s på Telenor Arena. De er serviceinnstilte, tilpasser seg kundens behov, og leverer alltid et godt resultat.
— Chris Collings, managing director Nordic Beats

Det er stress å arrangere bryllup, så det var veldig behagelig at vi ikke trengte å tenke noe særlig på fotograferingen. Hun skapte god trygghet, hadde gode ideer selv og var med på alle våre ideer.
— Holger Ludvigsen
Nettsidebilder.png

Våre nyeste blogginnlegg: