Firmaet ble startet på Lillehammer i 2016 av Liv Maren Mæhre Vold og Liv-Runi Antonsen med ambisjoner om å utnytte felles kompetanse innen tekst-, foto- og PR-tjenester, etter flere år i bransjen i ordinære ansettelsesforhold. Liv Maren sto i utredning for uføretrygd, og så få eller ingen muligheter til å komme inn på ordinært arbeidsmarked, men ville fortsatt bruke kompetansen sin, og DigiKo ble grunnlagt med en tanke om å skape flere arbeidsplasser for folk som av ulike grunner har havnet utenfor arbeidslivet. Samtidig skal vi yte vårt beste for å gjøre våre kunder så synlige som mulig.

12916151_1284258194923232_5893673130213391241_o.jpg

Høsten 2016 ble Trine Haanæs ansatt, og med utfyllende kunnskap og evner innen digital kommunikasjon har vi gleden av å jobbe med det vi brenner for; å fortelle dine historier. Det gjør vi med en grunnholdning om at alle, uansett funksjonsnedsettelse eller bakgrunn, fortsatt skal ha mulighet til å gjøre det de kan best og vil mest - med så gode tilpasninger som mulig.


Historikk

Høsten 2016 ble Liv Maren sendt på oppdrag på vegne av en kunde av oss for å skrive en sak om dugnadsfiber i Tylldalen i Nord-Østerdalen. Det første hun sa da hun satte sine ben utenfor bilen etter hun parkerte var “Her skal jeg bo.”, og slik ble det. Det høres kanskje ut som et eventyr, og det er det på mange måter også - men det er helt sant. Om lag ett år senere så hun på hus i området, og forelsket seg pladask i bygda. Omtrent i samme periode flyttet Liv-Runi med sin familie til Jeløy i Moss for jobbtilbud for hennes samboer, og for å komme nærmere familie, og det ble derfor naturlig med en endring i hele firmaet. Etter hvert vil også Trine flytte permanent til Fjellregionen, og hovedkontoret til DigiKo er derfor flyttet fra Lillehammer til naturskjønne Tynset.

Vår jobb er å fortelle dine historier - og vår egen har også bare såvidt startet.

IMG_1194.jpg