Alt i ett byrå, tuftet på sosialt entreprenørskap

Vi leverer alt innen tradisjonell og digital markedsføring, og det som gjør oss helt unike, er kombinasjonen av spisskompetansen vi har i firmaet; journalistikk, søkemotoroptimalisering (SEO), videoproduksjon (TV, Facebook, Instagram, Snapchat og nettsider), fotografering, systemutvikling (vi utvikler eget programvare for nettsideløsninger, landingssider, apper, quiz, julekalendre mm), markedsføring, trendanalyser, influencer marketing, innholdsmarkedsføring (content marketing), pedagogikk, omdømmebygging og PR- og kommunikasjonsrådgiving.

Foto: Gjermund Dammen /  Dammenfoto

Foto: Gjermund Dammen / Dammenfoto

Historikk

 

Firmaet ble startet på Lillehammer i 2016 av Liv Maren Mæhre Vold og Liv-Runi Antonsen med ambisjoner om å utnytte felles kompetanse innen tekst-, foto- og PR-tjenester.

Høsten 2016 ble Trine Haanæs ansatt, og med utfyllende kunnskap innen digital kommunikasjon og utvikling, har vi gleden av å jobbe med det vi brenner for; å fortelle dine historier. I samme periode ble Liv Maren sendt på oppdrag på vegne av en kunde av oss for å skrive en sak om dugnadsfiber i Tylldalen i Nord-Østerdalen. Det første hun sa da hun satte sine ben utenfor bilen etter hun parkerte var “Her skal jeg bo.”, og slik ble det. Det høres kanskje ut som et eventyr, og det er det på mange måter også - men det er helt sant.


Liv Marens utsikt fra stuevinduet en vakker vintermorgen i 2019.

Liv Marens utsikt fra stuevinduet en vakker vintermorgen i 2019.

Liv-Runi Antonsen (t.v) og Liv Maren Mæhre Vold (t.h) fikk pang-start i Lillehammer: storkontrakt med Avinor.  Les om prosjektet her.

Liv-Runi Antonsen (t.v) og Liv Maren Mæhre Vold (t.h) fikk pang-start i Lillehammer: storkontrakt med Avinor. Les om prosjektet her.

Om lag ett år senere så hun på hus i området, og forelsket seg pladask i bygda. Liv-Runi flyttet med sin familie til Jeløy i Moss for jobbtilbud for hennes samboer, og for å komme nærmere familie, og det ble derfor naturlig med en endring i hele firmaet. Liv-Runi har i 2019 startet for seg selv i Moss, og Trine gikk inn som deleier i firmaet fra høsten 2018. Trine har fra januar 2019 flyttet til Fjellregionen, og hovedkontoret til DigiKo ble derfor flyttet fra Lillehammer til naturskjønne Tynset.

Fra mars 2019 utvidet vi firmaet ytterligere, og har ansatt en systemutvikler som har hovedansvaret for alle våre IT-tjenester og som leder utviklingsprosjektet vårt. Høsten 2019 har vi fått med oss Linda, en blid og kreativ grafiker, som har utdannelse innen modellering og animasjon.

Vår jobb er å fortelle dine historier - og vår egen har også bare såvidt startet!