Skill deg ut og vinn kampen om synlighet

Landingssider

En landingsside er den siden besøkende kommer til når de tar turen innom nettsiden din. Trafikken til nettsiden kommer som regel fra Google eller en kampanje på Facebook. En god landingsside gjør at publikum bruker mer tid på siden, og gjerne ender opp med å gjøre en ønsket handling. Vi hjelper deg hele veien, fra idé til design, utforming, tekst og analyse.

Digitale verktøy | Apper | Landingssider | Julekalender | Quiz | Tjenester | DigiKo

Facebook-Apper

Har du lurt på om du skulle kjørt en quiz? Eller hva med julekalender i sosiale medier? Kanskje du vil å ha en kampanje med påmeldinger til et arrangement eller kjøre en konkurranse med stil?

Med Facebook-apper har du en unik mulighet til å belønne og engasjere nytt og eksisterende publikum. Det blir en interaktiv kampanje hvor din bedrift har anledning til å høste relevante e-postadresser til e-postmarkedsføring, få flere leads, nye kunder og nye følgere. Det er en veldig fin måte å bygge omdømmet på, og vi ser at dette gir svært høy avkastning for våre kunder. Vi har tidligere laget quiz til blogger, julekalendere til Facebook-sider, og en rekke interaktive kampanjer.

Facebook-apper vil dukke opp som et menyvalg på siden til bedriften din, hvor du kan plassere det under for eksempel “Tjenester”.

Facebook.png

Fordelen med slike faner/menyvalg, er at du kan engasjere publikum til å gjøre en ønsket handling, helt uten at de trenger å forlate Facebook (se eksempler lenger ned). Det kan være for eksempel å melde seg på et arrangement, nyhetsbrev, konkurranse eller lignende. Våre Facebook-apper er selvfølgelig responsive, og er dermed tilpasset alle enheter og nettlesere, og vi leverer i henhold til personvernforordningen (GDPR).

Grubler du på en idé eller er du nysgjerrig og vil vite mer?
Ta kontakt med oss - vi hjelper deg hele veien!

Fornavn og etternavn
Jeg er